Boek François Pieters als bruiloft zanger

Maak jullie bruiloft onvergetelijk

Boek François Pieters als zanger voor een gezellige bruiloft

Ben je op zoek naar een zanger voor op jouw bruiloft? François Pieters heeft alles in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijk feest te maken.

Zanger bruiloft boeken? Ga voor 100% feestgarantie

Jullie grote dag staat voor de deur, en wat is er nu mooier dan deze speciale gelegenheid te vieren met swingende live muziek? François Pieters is een ervaren zanger die jullie bruiloft tot een magische dag kan maken. Of jullie nu houden van romantische ballads, meezingers of juist een mix van stijlen, als bruiloft zanger past François zich moeiteloos aan aan jullie wensen én die van jullie gasten. 

Bruiloft zanger van hoog niveau

Als zanger voor bruiloften draait bij François Pieters alles om maatwerk. François denkt graag met jullie mee om de muziek naadloos aan te laten sluiten bij jullie thema en persoonlijke voorkeuren. Willen jullie graag een intiem optreden tijdens de ceremonie? Of juist een spetterend feest waarbij iedereen de dansvloer op gaat? Wat jullie ook voor ogen hebben, François zorgt ervoor dat jullie wensen werkelijkheid worden. 

Bruiloft artiest boeken: ga voor de zanger met de gouden stem!

François Pieters heeft meer dan 12 jaar ervaring als Nederlandstalige zanger. Hij treedt op door het hele land en weet zelfs tot aan de Spaanse costa’s spetterende optredens te verzorgen. Met zijn warme stem en brede repertoire creëert hij altijd moeiteloos de juiste sfeer bij ieder feest of evenement.

Dankzij zijn jarenlange ervaring in de muziekindustrie weet François hoe hij de juiste nummers moet kiezen om de emoties van de dag perfect door te vertalen naar muziek. Alles om jullie grote dag compleet te maken!

Wil je François boeken als zanger voor jullie bruiloft? Neem contact op met Hofstad Boekingen voor een boeking, meer informatie of een vrijblijvende offerte. Vul het onderstaande boekingsformulier in op de website, bel naar 085 019 2729 of stuur een mail naar info@hofstadboekingen.nl.

François Pieters boeken voor jouw bruiloft?

Waarom kiezen voor François Pieters

  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Landelijk te boeken
  • Verschillende repertoires
  • Inclusief verlichting & geluid
  • Wij reageren binnen 4 uur

Vragen of hulp nodig?

Neem dan contact op met het management van François Pieters

Tel: 088-070 20 70

Mail: info@francoispieters.nl

Boek Francois voor jouw bruiloft

Heb je nog vragen? Vul dan hier het formulier in.

    Nieuwsbrief

    Ontvang de laatste muziek, nieuws en tourinformatie van François