Kingsworld en Den Haag outdoor 2022

8 augustus 2022 / Nieuws
Francois Pieters Den Haag Outdoor

De Nederlandse zanger François Pieters heeft in het festivalseizoen van 2022 mogen optreden op een aantal grote evenementen, waaronder Kingsworld en Den Haag Outdoor. We hebben lang moeten wachten, maar we mogen eindelijk weer en het was het lange wachten waard! 

Kingsworld is een outdoor muziekfestival dat ieder jaar plaatsvindt op koningsdag in Den Haag. Dit jaar vond het plaats op woensdag 27 april. Kingsworld bestaat uit 3 areas. De grote Nationale artiesten van dit moment stonden op de mainstage, bij de 90’s area kon je genieten van foute muziek uit de jaren 90 en in het ‘Huis van Oranje’ kon je genieten van de beste Nederlandse artiesten, waaronder Mart Hoogkamer en François Pieters. Het was een waanzinnig feest en de sfeer was onvergetelijk.

Het dancefestival Den Haag Outdoor vond dit jaar plaats op zaterdag 18 juni in het prachtige Zuiderpark. Den Haag Outdoor bestaat uit maar liefst 5 area’s waar je kunt dansen op verschillende muziekstijlen. En deze editie was écht een daverend succes. De weergoden waren ons goed gezind en de gezelligheid zat er goed in. Op naar de volgende festivals!

Ook een bekende Nederlandse artiest boeken die jouw feest gegarandeerd op zijn kop zet? Denk dan zeker aan François Pieters!