Francois Pieters Pink Edition op zaterdag 9 november 2024

11 januari 2024 / Nieuws
Francois pink edition

Datum: Zaterdag 9 november 2024

Tijd: 18:30 – 00:30

Locatie: Zalencentrum Opera

Als je op zoek bent naar een avond vol entertainment en muziek, dan is het evenement  ‘Pink Edition’ van François Pieters iets wat je niet wilt missen. François Pieters, bekend als de zanger met de gouden stem, is een geliefde figuur in de Nederlandse muziekscene. Met meer dan 12,5 jaar ervaring heeft hij een reputatie opgebouwd van energieke en onvergetelijke optredens.

Dit jaar wordt het evenement nog specialer met de aanwezigheid van enkele fantastische artiesten. Bereid je voor op spectaculaire optredens van Wesley Klein, Denny Braaf, Jeffrey Heesen, Brace en Mike Peterson. Binnenkort zullen er nog meer getalenteerde artiesten bekend worden gemaakt die het podium zullen betreden. Houd de aankondigingen in de gaten voor deze spannende toevoegingen! Mis deze kans niet om deze geweldige artiesten live te zien!

Pink Edition – Een feest van muziek en kleur

De Pink Edition van François Pieters belooft een avond te worden vol muziek, dans en kleur. Het Zalencentrum Opera zal worden omgetoverd tot een plek waar muziek en plezier samenkomen. Bezoekers kunnen zich verheugen op een repertoire dat varieert van hartverwarmende ballades tot swingende hits. François staat bekend om zijn interactie met het publiek, dus bereid je voor op een avond waar je deel uitmaakt van de show!

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 9 november 2024 van 18:30-00:30!